Μαθήματα SEO

Το SEO (Search Engine Optimization – Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για Μηχανές Αναζήτησης) αναφέρεται σε όλες τις πρακτικές που μπορούμε να εφαρμόσουμε στον ιστότοπο ή το ηλεκτρονικό μας κατάστημα προκειμένου να βελτιώσουμε την απόδοσή του στις μηχανές αναζήτησης.

Τα οργανικά αποτελέσματα (που δεν προέρχονται από διαφημίσεις) στις μηχανές αναζήτησης αντιπροσωπεύουν ένα σημαντικό κομμάτι του ψηφιακού μάρκετινγκ και αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία να απαντήσουμε στις ερωτήσεις των χρηστών και να εμφανιστούμε όταν αναζητούν πληροφορίες σχετικά με εμάς ή την επιχείρησή μας και παρά το γεγονός ότι απαιτεί κάποιον χρόνο που πρέπει να επενδύσουμε, αποτελεί ένα δωρεάν μέσο προώθησης.

Στα μαθήματα SEO της CreationWeb, θα αναλύσουμε τη λειτουργία και τη φιλοσοφία των μηχανών αναζήτησης, θα εξετάσουμε τους παράγοντες που επηρεάζουν την κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης και θα παρουσιάσουμε εργαλεία και ιδέες που θα σας βοηθήσουν να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας ή το ηλεκτρονικό κατάστημά σας.

Περιεχόμενο

  • Πρακτικές γνώσεις στο SEO.

  • Ανάλυση των βημάτων που θα πρέπει να ακολουθήσετε, προκειμένου να βελτιώσετε την ιστοσελίδα σας στα οργανικά αποτελέσματα.

  • Εργαλεία και μεθοδολογίες που θα εκτοξεύσουν την κατάταξη του site σας.

  • Ανάλυση των ανταγωνιστών σας, και μελέτη των στρατηγικών που έχουν ακολουθήσει.
μαθήματα SEO

Εκδήλωση ενδιαφέροντος