Κατασκευή Web εφαρμογών

Δεν αναλαμβάνουμε απλώς να δημιουργήσουμε μια εφαρμογή, αλλά να δημιουργήσουμε το εργαλείο που θα καλύπτει ακριβώς τις ανάγκες σας.
Εμπιστευτείτε μας για να κάνουμε το όραμά σας πραγματικότητα.

Η CreationWeb ειδικεύεται στην κατασκευή web εφαρμογών και λύσεων προσαρμοσμένων στις ανάγκες σας. Με μια εμπειρία που αντλείται από την ανάπτυξη online εφαρμογών και startup προϊόντων, τόσο για εμάς όσο και για πελάτες μας, είμαστε πάντα έτοιμοι να αναλάβουμε την ανάπτυξη και υποστήριξη της δικής σας εφαρμογής.

Αφιερώνουμε χρόνο για να αναλύσουμε εκτενώς τους στόχους και τις ανάγκες της επιχείρησής σας προκειμένου να δημιουργήσουμε την ιδανική web εφαρμογή για εσάς. Οργανώνουμε και συντονίζουμε όλα τα στάδια ανάπτυξης της εφαρμογής, ενώ επωφελούμαστε από την εκτεταμένη μας εμπειρία και το μακροχρόνιο υπόβαθρό μας στον χώρο της πληροφορικής και του internet.

Επιλέγουμε με προσοχή τα κατάλληλα εργαλεία και frameworks για την ασφαλή και αποτελεσματική ανάπτυξη της web εφαρμογής σας.

Πλεονέκτημά μας είναι η ποικιλία των τεχνολογιών που χρησιμοποιούμε, όπως και η ευελιξία μας στην ανάπτυξη διαφόρων ειδών εφαρμογών.

Είτε χρειάζεστε απλές εφαρμογές όπως XML generators για διασύνδεση e-shop με τα Skroutz, BestPrice και άλλα, είτε πιο πολύπλοκες λύσεις όπως συστήματα project management, ERP, Εργαλεία για αυτόματη εισαγωγή/εξαγωγή δεδομένων από βάσεις δεδομένων κ.α. εμείς έχουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να το πραγματοποιήσουμε.

Οι εφαρμογές μας χαρακτηρίζονται από υψηλό και σύγχρονο σχεδιασμό, καθαρό κώδικα, ευκολία και λειτουργικότητα κατά τη χρήση, καθώς και συμβατότητα με όλα τα προγράμματα περιήγησης. Πάντα παρέχουμε διαρκή τεχνική υποστήριξη για να βεβαιωθούμε ότι η εφαρμογή σας λειτουργεί απροβλημάτιστα.

Πώς λειτουργούμε; Απλά μας στέλνετε με email τις ανάγκες σας και τις προδιαγραφές σας, και εμείς θα σας προτείνουμε τον καλύτερο τρόπο ανάπτυξης. Στη συνέχεια, θα σας παρέχουμε πρόσβαση σε έναν test server ώστε να παρακολουθείτε την εξέλιξη του έργου και να κάνετε τυχόν παρατηρήσεις.

Κάθε έργο κοστολογείται ξεχωριστά, ανάλογα με την πολυπλοκότητα και τον χρόνο υλοποίησης. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε το δικό σας project και να σας προσφέρουμε μια προσαρμοσμένη λύση.

Αφήστε μας να δημιουργήσουμε την επόμενη επιτυχία σας στον κόσμο του διαδικτύου!