Ιδιαίτερα Μαθήματα Web Design

Αν επιθυμείτε να δημιουργείτε επαγγελματικές ιστοσελίδες, που να ανταποκρίνονται στις τρέχουσες ανάγκες της αγοράς και να είναι ανταγωνιστικές, ελκυστικές και λειτουργικές, παρακολουθήστε τα ειδικά μαθήματα  Web Design της Creationweb, με τα οποία θα μπορέσετε σε λίγο χρόνο να έχετε τις γνώσεις ενός επαγγελματία! Τα μαθήματα  Web Design, στοχεύουν στο να παρέχουν τις πλήρεις γνώσεις που απαιτούνται, προκειμένου να μπορείτε να σχεδιάζετε και να δημιουργείτε ιστότοπους επαγγελματικού προφίλ, με δυναμικό περιεχόμενο, ειδικά πρόσθετα στοιχεία και φυσικά με υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις μηχανές αναζήτησης.

Μέσα από τα μαθήματα Web Design που σας παρέχουμε, θα δείτε τεχνικές και πλατφόρμες ανάπτυξης ιστοσελίδων με ιδιαίτερα υψηλές δυνατότητες, όπως είναι τα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) και η χρήση τεχνολογιών όπως PHP και  MySQL. Με τη χρήση νέων μεθόδων διδασκαλίας που βασίζονται στην πρακτική εφαρμογή πραγματικών συνθηκών, σας δίνουμε τη δυνατότητα να υλοποιείτε από το πιο απλό site έως το πιο πολύπλοκο, όπως είναι για παράδειγμα τα e-shops.

Αν έχετε αποφασίσει ότι ο σχεδιασμός και η υλοποίηση δικτυακών τόπων είναι αυτό με το οποίο θέλετε να ασχοληθείτε επαγγελματικά, τα μαθήματα  Web Design της Creationweb θα σας βοηθήσουν απόλυτα στο να  πραγματοποιήσετε το στόχο σας. Ακόμη όμως κι αν θέλετε να έχετε κάποιες βασικές γνώσεις, για να αναπτύξετε το δικό σας απλό site ή ιστολόγιο (blog), μπορείτε να επιλέξετε από τα μαθήματα  Web Design, εκείνα που προσανατολίζονται σε αυτή την κατεύθυνση (π.χ. Μαθήματα WordPress).

Κάθε βασικός κύκλος μαθημάτων εμπεριέχει απλές οδηγίες και συνοδευτικό υλικό για το συγκεκριμένο θέμα. Με τα μαθήματα  Web Design θα γνωρίσετε τις τεχνολογίες HTML5, CSS3 και JQUERY, μέσω των οποίων υλοποιούνται όλες οι σύγχρονες ιστοσελίδες. Οι τεχνολογίες αυτές, σας δίνουν πολλές δυνατότητες για να κάνετε το site σας πιο λειτουργικό, εύχρηστο και φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης. Παράλληλα μπορείτε να πραγματοποιείτε εύκολα αλλαγές και επιπλέον διαμορφώσεις στο στυλ και την εμφάνιση ενός ιστότοπου.

Δείτε από κοντά τις εξελιγμένες τεχνολογίες PHP και  MySQL και εντρυφήστε στον τρόπο με τον οποίο αυτές οι δύο τεχνικές συνεργάζονται προκειμένου να κάνετε σωστή διαχείριση βάσεων δεδομένων μέσα από το διαδίκτυο. Όλες οι μεγάλες διαδικτυακές εφαρμογές βασίζονται σε αυτές τις τεχνολογίες, δίνοντας απεριόριστες δυνατότητες στους προγραμματιστές.

Μπορείτε επίσης να γνωρίσετε κάποιες από τις πιο διάσημες πλατφόρμες δημιουργίας ιστοσελίδων ανοικτού λογισμικού, όπως το Joomla και το WordPress, με τις οποίες ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη μιας δικτυακής τοποθεσίας, γίνεται παιχνίδι, ακόμη και για χρήστες χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις πληροφορικής.

Παρακολουθώντας τα μαθήματα Web Design της CreationWeb, μπορείτε να μάθετε να εργάζεστε εκτός από τις παραπάνω δωρεάν πλατφόρμες και σε πιο επαγγελματικού τύπου λογισμικό, όπως το Dreamweaver. Έτσι θα έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε ακόμη και τις πιο απαιτητικές ιστοσελίδες, χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία και τεχνικές.

Θα μάθετε επίσης τι χρειάζεται για να κάνετε επιτυχημένη σχεδίαση και ανάπτυξη ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shop)  και τους τρόπους  με τους οποίους διασφαλίζονται οι οικονομικές συναλλαγές μέσω του διαδικτύου. Στον συγκεκριμένο τομέα δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση τόσο στο στάδιο του σχεδιασμού, όσο και της υλοποίησης, αφού η τελική επιτυχία ενός e-shop, έγκειται στο να είναι ελκυστικό, λειτουργικό και ασφαλές στις συναλλαγές του.

Μη χάνετε χρόνο! Επιλέξτε από τα διαθέσιμα μαθήματα  Web Design της CreationWeb, που περιλαμβάνουν: